In this workspace

  • 1Private offices

  • 1Coworking offices

  • 8Meeting rooms

BLOOMZ Offices

Bureau, Coworking, Bureaux virtuels, Salles de réunion

Our website

Bij BLOOMZ Offices creëerden wij een hub die innovatie, creativiteit en gemeenschap stimuleert en verwelkomen wij daarbij ondernemers, start-ups en gevestigde bedrijven.

BLOOMZ Offices is niet gewoon een kantoorruimte, maar een dynamisch ecosysteem dat is ontworpen om iemands professionele reis te verbeteren. De kern ligt in het creëren van gemeenschappen van mensen die samen of naast elkaar werken, omringd door fantastische faciliteiten, gepersonaliseerde diensten en een duurzame omgeving die is ontworpen om samenwerking en groei te bevorderen.

We weten dat elk bedrijf uniek is en daarom hebben we bij BLOOMZ, in tegenstelling tot andere kantooroplossingen, geen kant-en-klare aanpak. Personalisatie is de sleutel voor ons. Onze klanten zijn leden van onze community. We werken elke dag met hen samen om tegemoet te komen aan hun functionele behoeften, zodat ze zich kunnen concentreren op de essentie van het runnen van hun carrière/bedrijf.

Naast kantoorruimte hebben we ook een coworking ruimte, bieden we verschillende vergaderzalen aan alsook virtual offices.

Site

Lambroekstraat 5A
1831 Diegem
Belgique